Wie ben ik?

Hi, hier even een korte opsomming wie ik ben.

Ik ben Alfred Baaij. Geboren in Breda, op 1 februari 1968. Zoon van Joop Baaij en Annij Huijbregts.

Joop, geboren Breda op 31 oktober 1940. Annij geboren in Breda op 23 juni 1944.

Na bijna twee jaar in Breda te hebben gewoond, zijn wij als gezin verhuisd naar Vlissingen, in Zeeland. Daar kreeg mijn vader een andere baan. Mijn moeder was eind 1970 wederom in verwachting en op 6 mei 1971 is mijn broer John geboren in Vlissingen.

In 1972 ben ik voor het eerst naar kleuterschool “De Kloek” gegaan en daar natuurlijk heel veel vriendjes en vriendinnetjes op gedaan. Met de meeste geen contact meer, maar een enkeling kom ik via Facebook nog wel eens tegen.

Na kleuterschool, basisschool, voortgezet onderwijs en nog een aantal andere stappen uiteindelijk vertrokken uit Vlissingen, omdat ik hopeloos verliefd was op een meisje in Waalwijk. Helaas geen stand gehouden en vanuit Waalwijk in Raamsdonksveer terecht gekomen. Ook daar weer een hoop rompslomp meegemaakt en de stap naar Breda gezet. Daar in horeca en catering gewerkt en ook weer terug naar Vlissingen verhuisd. Er is nog heel erg veel meer gebeurd, maar laat ik even wat oppervlakkig houden.

Vanuit Vlissingen uiteindelijk mijn eerste vrouw leren kennen, en met haar heb ik een zoon. Daniël Alexander Striethouldt (28-03-2000) (voorheen Baaij). Reden zal ik maar niet benoemen.

Niet heel lang getrouwd geweest en na dit huwelijk een nieuwe relatie met mijn tweede vrouw, waarmee ik nog twee kinderen op de wereld heb gezet. Tim (20-07-2003) en Stef Baaij (04-08-2006).

Ook dit huwelijk heeft geen stand gehouden, maar wel een bijzonder goed contact gehouden.

Daniël is inmiddels werkzaam in de horeca. Tim studeert nu (nog) aan MBO onderwijs assistent en gaat na het examenjaar nog PABO volgen.

Stef is nog een VMBO leerling. Ooit wel begonnen op HAVO, maar hij begon direct met een “pauze”jaar. Dat was niet handig, maar goed, van alles valt wat te leren.

Dit was het dan wel even voor wat betreft de kinderen.

Dan nu werk gerelateerde zaken. In Breda best een tijd in de horeca gewerkt. Voorheen nog wel in een andere keuken rondgesnuffeld, maar uiteindelijk door toedoen van een vriend van mijn eerste vrouw ben ik in de IT-wereld terecht gekomen. Die vriend zocht iemand die wilde gaan programmeren en ik zocht iets wat ik nog niet kende. Van hem het programmeren geleerd en uiteindelijk dit ongeveer anderhalf jaar volgehouden.

Toen er wel achter gekomen dat ik programmeren niet het aller uitdagendste vond en dus een stap in een andere richting gemaakt. Namelijk het Microsoft Windows Server platform. Dat lag mij en ligt mij veel beter. Inmiddels aardig gepokt en gemazeld hierin en ook inmiddels behoorlijk thuis in bouwen van websites, datamigraties, mailmigraties, aansturen van een team en wat nog niet meer.